Odprti smo 24/7, tudi ob praznikih in vikendih
Slovenija brezplačna:

Pošiljanje in dostava

Tudi pri dostavi želimo cenjenim strankam pričarati izkušnjo, ki jim bo ostala v dobrem spominu in jo bodo z veseljem delili s svojimi znanci in prijatelji. Delamo na temu in se iskreno trudimo, da so vaši paketki čimprej na poti in v varnih rokah vas, uporabnikov.

Hitra dostava je naša prioriteta

Takoj, ko oddate naročilo na spletni strani, ga mi že lahko spremljamo v našem sistemu in z njim upravljamo. Ko prejmemo vaš zahtevek, je prva naloga zaposlenih, da preverijo vnešene informacije in njihovo resničnost ter potrdijo veljavnost vaše plačilne kartice. Zatem počakamo na prejem vašega plačila in naročilo pošljemo v obdelavo. V času obdelave, se vsi naročeni izdelki skompletirajo in ustrezno zapakirajo, nato pa predajo dostavni službi, ki namesto nas opravi zadnji del poti do vašega doma in vam varno preda naročen paket.

Velik poudarek dajemo hitri dostavi, zato dajemo vse od sebe, da procesiranje vašega nakupa čimprej zaključimo in ga po možnosti isti delovni dan, ali pa vsaj naslednji delovni dan predamo izbranim kurirjem. Lekarnaena.com vam zagotavlja, da je vaš paket v dostavo predan najkasneje 72 ur po tem, ko je vašo naročilo uspešno oddano in plačano.

Vedno boste na tekočem, kje se paket nahaja

Ko naročeno blago zapusti naše skladišče, boste kot kupec na vaš e-naslov prejeli številko paketa s katero boste lahko spremljali, kaj se dogaja z vašo pošiljko, kje se nahaja in kdaj jo lahko pričakujete in sicer preko sledeče povezave : https://www.17track.net/. Končna destinacija paketa je naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu in kamor vam ga bo dostavila ena od dostavnih služb. Pri razvozu blaga lekarnaena.com sodeluje z dostavljalci in poštami, ki dobro poznajo in pokrivajo vaše območje, zato lahko artikle naročite praktično kamorkoli in garantiramo, da bodo uspešno prišli do vas. Sodelujemo samo s preverjenimi in poznanimi lokalnimi kurirskimi službami, ki so zaupanja vredne.

Nekatere kurirske službe vam tudi omogočajo, da pošiljko preusmerite na paketomat v primeru, da že v naprej veste, da vas v času predvidene predaje ne bo doma, ali pa izberete varen kotiček okoli vašega doma, kjer vam kurir lahko pripeljano pošiljko pusti, ta pa vas bo tam počakala do prihoda domov. O možnosti preusmerjanju paketa se dogovarjate s kurirsko službo, ki vam paket dostavlja, največkrat pa se preusmeritve upravljajo kar preko povezave, ki jo prejmete, s sledilno številko.

Znesek poštnine lahko varira in je lahko celo brezplačen

Dopuščamo možnost, da se znesek poštnine med dostavami razlikuje, saj je odvisen od večih faktorjev. Cena pošiljanja lahko varira glede na količino tablet ali pa celo glede na znesek naročenega blaga. Če naročite izdelke za 200 ali več evrov, je poštnina brezplačna. Prav tako na ceno vpliva način izbranega pošiljanja. Če želite hitrejšo (express) dostavo, je ta znesek višji, če tega ne potrebujete in izberete klasično dostavo, potem je cena nižja. V kolikor se iz kakršnegakoli razloga zgodi, da bi paket zadržala carinska služba za namen pregleda vsebine, odklonite njihove storitve. Pošiljko bodo tako poslali nazaj na naš naslov. Naloga kupca je, da v tem primeru kontaktira našo podporno službo, kjer bo dobil nadaljnja navodila.

Ko paket ni dostavljen ali pa je pomanjkljiv

Upoštevati je potrebno, da lahko, kljub izjemnemu trudu uslužbencev, pride do nepričakovanih nevšečnosti in zamud pri dostavi. Žal lekarnaena.com kot prodajnik na to nimamo vpliva, ko pošiljko enkrat predamo naprej dostavljalcem, zato za te zamude ne odgovarjamo. V primeru, da zdravila potrebujete v času, ko že v naprej veste, da imajo kurirji ogromno dela (prazniki ipd.), prosimo, bodite odgovorni in si pri naročilu vzemite nekaj rezerve. Če se slučajno zgodi, da zaradi biločesa pošiljke ne prejmete, nas kontaktirajte preko e-pošte za podporo in bomo vsak primer reševali individualno. Enako se na nas obrnite tudi v primeru, da ste prejeli paket, le-ta pa je poškodovan ali pa nepopoln, torej če niste prejeli vsega kar ste naročili. Če le obstaja možnost, nam bo v veliko pomoč, da sporočilu priložite tudi fotografijo. Po najboljših močeh bomo poizkusili težave hitro odpraviti ali pa poslati manjkajoče izdelke. Lahko se tudi zgodi, da boste ob veliki količini kupljenih tablet dobili več paketov.

Diskretnost nam je pomembna

Ker nam je pomembno vaše zaupanje in dobro počutje, smo pozorni tudi na to, da so naše pošiljke pakirane v diskretno embalažo, ki ne razkriva kaj vsebuje in vas ne postavlja v neroden ali neprijeten položaj. Brez težav tako lahko zaprosite koga od družinskih članov ali znancev, da prevzame vaš paket, če sami ne utegnete, brez strahu, da bi kadarkoli izvedeli, kaj se v embalaži skriva.