Odprti smo 24/7, tudi ob praznikih in vikendih
Slovenija brezplačna:

Pogosta vprašanja

FAQ

Seveda! Vsi izdelki in storitve, ki jih preko spletne apoteke nudimo strankam so usklajene s slovensko zakonodajo in zadovoljujejo vsem standardom ter omejitvam, ki jih le-ta predpisuje. Lekarnaena.com je uradno registrirano podjetje, ki se zavezuje k temu, da deluje v skladu z vsemi omejitvami in direktivami, ki jih zakon za nas predpisuje. Tako vam nikakor ni treba skrbeti, da ste z nakupom medikamentov v omenjeni lekarni v kakršnemkoli prekršku. Naročilo pri nas, v internetni trgovii, je v skladu z zakonom in popolnoma varno.

Pri generiranju spletne lekarne smo se maksimalno potrudili, da bi vse naše prodajne izdelke opisali kar se da dobro in morebitnemu kupcu podali vse potrebne informacije, ki jih za nakup potrebuje. Poznane so vse glavne učinkovine in kako le-te učinkujejo. Zavedamo se, da morda za koga to ni dovolj in si želi še podrobnejših informacij, preden so odloči za nakup. Mnogo dodatnih informacij sicer lahko najdete tudi na spletu, vendar vam iskreno priporočamo, da preverjene informacije raje iščete pri svojem osebnem zdravniku. Prav osebni zdravnik je namreč tisti, ki vam bo, glede na vaše zdravstveno stanje, priporočal najprimernejši produkt, da boste na koncu z rezultatom zadovoljni.

Nikakor! Naše podjetje vse napore usmerja v to, da je ponudba v apoteki, sestavljena iz najboljših sestavin na trgu in da dosegajo visoke standarde kakovosti. Nižje cene tako nimajo nobene veze s kvaliteto prodajnih predmetov, ampak za tem stoji povsem drug razlog. Najpomembnejši razlog za take cene je to, da lekarnaena.com posluje izključno preko spleta, zato sredstev ne rabimo namenjati najemnini ter drugim stroškom, kot to počno fizične lekarne. Še dodatni vzrok pa se skriva v tem, da zaloge zdravil naročamo direktno od proizvajalcih, zato ne plačujemo visokih marž različnim posrednikom. Tako lahko svojim strankam nudimo primerne cene.

V resnici med poznanimi in generičnimi izdelki ni neke bistvene razlike, ki bi bila za uporabnika pomembna. Največja razlika je predvsem v izgledu samih tablet. Firmirani pripravki so po navadi za oči bolj privlačni, lepših barv, izstopajočih oblik z embalažo, ki pritegne oko kupcev. V samem delovanju obeh pa razlike ni. Če vzamemo za primer Viagro in njenega generičnega dvojnika Sildenafil, imata oba enako glavno učinkovino in skoraj identično kemično sestavo, kar pomeni le eno - obe zdravili bosta tako imeli enake učinke na osebo, ki ju bo zaužila. Tudi absorbcija v telo je enako hitra in v krvnem obtoku ostaneta enako dolgo. Razlika v ceni je tudi posledica tega, da so originalna zdravila po navadi bolje reklamirana, kar je za investitorje ogromen strošek. To pomeni, da mora biti končna cena izdelka in marža višja, da se jim ta investicija splača.

Odvisno. Če vaše naročilo še ni bilo oddano kurirski službi, potem je naknadna sprememba naslova možna, če pa so paket že prevzeli in je na poti k vam, potem spreminjane naslova žal ni več možno. Če se zgodi, da ugotovite napako v naslovu, to čimprej javite na naš e-poštni naslov, da poizkusimo napako odpraviti pravočasno. Predlagamo, da pred oddajo naročila podatke večkrat pregledate, da se tem neprijetnim dogodkom izognete.

Da, tudi za pomoč ženskam lahko najdete znotraj naše apoteke in sicer se imenuje Lovegra. Ta rozna tabletka deluje tako, da poveča ženski libido in s tem nežnejšemu spolu omogoči, da seksualnost doživlja bolj intenzivno in dlje. Pozitivno torej vpliva na kakovost spolnih aktivnosti in vzpostavi hormonsko ravnovesje v ženskem telesu.

Ne, tablete iz naše lekarne shranjujete enako kot veliko večino vseh ostalih suhih zdravil. To pomeni, da jih hranite v prostoru katerega temperatura ne bo presegla 25 stopinj celzija. Pozorni bodite tudi, da je lokacija hranjena suha in temna. Ker so naša zdravila namenjena odraslim osebam, poudarjamo, da otroci in mladoletne osebe ne smejo priti v stik z njimi.

Ne glede na glavno učinkovino, ki jo določeno zdravilo vsebuje, je učinek pri vseh zelo podoben. Vplivajo na to, da spodbudijo aktivacijo mišic v penisu, ki preprečujejo odtekanje krvi iz spolnega uda. Hkrati tablete pospešijo in izboljšajo prekrvavitev v erektilnem tkivu, ki se nahaja v penisu. S tem zagotovijo tršo in dolgotrajnejšo erekcijo, ki poveča užitek v spolnih odnosih in podaljša trajanje le-teh. Da te učinkovine res delujejo, so potrdila mnogotera testiranja farmacevtskih mogotcev, ki imajo prenekatere dokaze, da se stanje pri jemanju spolnih poživil res izboljša.

Ker vseeno gre za medikament, ne moremo zagotoviti, da ne povzročajo nikakršnih neželenih stranskih učinkov, saj se vsak posameznik na jemanje drugače odzove. Prodajani izdelki so bili deležni obsežnih testov za presojanje primernosti, ki so pokazali, da so neželeni učinki zelo redki in blagi, seveda ob predpostavki, da jih uporabnik jemlje v skladu s priporočili. Vseeno se pred jemanjem posvetujte s svojim osebnim zdravnikom, sploh če bolehate za kakšno kronično boleznijo in že redno jemljete druga zdravila.

Uživanja alkohola pri jemanju katerihkoli tablet ne priporočamo, saj lahko uživanje le-tega negativno vpliva na učinkovanje zdravil. Vseeno pa se v pestrem izboru stvari najdejo tudi takšni, ki dopuščajo zmerno pitje alkohola hkratno z zaužitjem tablete in to ne bo vplivalo na njen učinek. To sta Levitra in Vardenafil in sta namenjeni moškim, ki kažejo kakršnekoli znake alergije na Viagro in so starejši od 18 let.

Najboljši način, da ugotovite kaj vse so prednosti spletne lekarne je, da izdelke naročite in izkušnjo pridobite na lastni koži. Prednosti je kar nekaj, lahko pa jih izpostavimo samo nekaj, ki se nam zdijo pomembne. Spletna lekarna pred klasično sigurno prednjači v diskretnosti. Na spletu lahko naročite karkoli in zaradi naše neopazne embalaže prav nihče ne bo vedel kaj se v paketku skriva. Še ena dobra lastnost spletne lekarne pa je, da lahko izdelke naročite kadarkoli. Internetno naročanje deluje 24/7, zato lahko nakupujete kadarkoli.

Absolutno! Seveda s predpostavko, da jih jemljete v skladu s priporočili in navodili. Zdravje in dobro počutje ljudi, ki nam zaupajo, nam je na prvem mestu, zato nikdar ne bi ponujali produktov, ki ne bi bili varni. V našem asortimanu so izdelki, ki jih ljudje uporabljajo že dlje časa in ne gre za nove, nepreizkušene tablete. Vsi artikli imajo za seboj številna testiranja, ki dokazujejo, da so ne samo varna, ampak tudi res učinkovita. Če želite preveriti varnost tudi pri kakšnem drugem viru, vam predlagamo, da se za informacije obrnete na svojega zdravnika ali pa na kakšnega drugega medicinskega/farmacevtskega uslužbenca, ki mu zaupate. Pri lekarnaena.com smo prepričani, da bo njihov odgovor enak našemu, torej, da so ta zdravila popolnoma varna za uporabo, če jih jemljete glede na dana navodila.

Smo spletno podjetje, ki za sprejemanje naročil ne potrebuje fizične osebe, saj to namesto nas stori sistem, ki vaš nakup avtomatsko sprocesira. To pomeni, da delujemo vedno, kadar deluje internet, kar pa je praktično 24/7. Torej, omejitev delovnega časa nimamo in smo vam ves čas na voljo. Izjema so višje sile, ki lahko privedejo do izpada spletnih storitev.

Nobenega problema, rešitev je povsem enostavna. Na delu, kjer bi sicer vnesli uporabniško in geslo, pritisnete gumb za pozabljeno gesl o. Sledite nadaljnjim navodilom, ki se prikažejo, v nekaj minutah boste že lahko dostopali do svojega profila z novim geslom.

Glede količine pri nakupu ni omejitev, vas pa že v naprej opozarjamo, da bodo večje količine nakupljenega blaga poslane v več paketih, kar lahko pomeni dodatne stroške pošiljanja.

Ker želimo zagotoviti zadovoljstvo lastnih strank, vam je na voljo spletna podpora, ki odgovarja na vaša vprašanja in vam pomaga, če se pri nakupu kaj zalomi. V primeru, da potrebujete našo asistenco, nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca in z veseljem bomo priskočili na pomoč.

Žal to ni možno. Vseeno se trudimo zagotoviti pomoč v najkrajšem možnem času, zato je naša podpora zelo ažurna pri odgovarjanju na vaša e-poštna sporočila in ni bojazni, da bi na odgovor čakali več dni.