Odprti smo 24/7, tudi ob praznikih in vikendih
Slovenija brezplačna:

O Nas

Smo ambiciozen tim, ki je postavil eno izmed vodilnih spletnih lekarn, ki svojim lojalnim klientom, tako moškim kot tudi ženskam, nudi pomoč za različne tegobe s katerimi se srečujejo mnogi v času svojega življenja. Spletna lekarna obratuje ves čas, torej vsak dan v tednu, 24 ur na dan. Ker so spletna naročila edini način delovanja, si svoje želje lahko uresničite preko računalnika, tablice ali pa kar preko mobilnega telefona, pomemben je samo dostop do internetne povezave. Ker je v skoraj vsaki družini subjekt, ki je informacijsko pismen in se na spletu dobro znajde, smo mnenja, da je to odlična priložnost za vse tiste, ki si življenje radi poenostavijo. Tako je nakup v našem podjetju za kupca zelo priročen, saj smo vedno blizu in ves čas na voljo, izbrane produkte pa vam dobavimo kamorkoli v Sloveniji.

Vizija in cilji, ki nas vodijo

Smo mednarodno uveljavljeno podjetje, ki pri svojem poslovanju in ponudbi sledi viziji »zdravila morajo biti dostopna vsakomur«, kar se kaže predvsem v obširni in vrhunski ponudbi izdelkov, ki jih tržimo, in v nizki ceni le-teh. Naš cilj je čimbolj uspešno pomagati močnejšemu in nežnejšemu spolu pri popestritvi spolnosti in pri izboljšanju kvalitete le-te, da bodo užitki bolj intenzivni in dolgotrajnejši. Trudimo se, da uporabnikom ponudimo sveženj različnih artiklov za reševanje prenekaterih težav pri intimnosti z namenom, da prav vsak lahko najde nekaj zase. S produkti, ki jih nudimo, ima tako vsaka ženska možnost, da si povrne svoj libido in vsak moški priložnost, da doseže erekcijo, ki je trša, močnejša in daljša kot kadarkoli prej.

Kvaliteta in strokovnost

Za kvaliteto prodajanih produktov jamčijo certificirani strokovnjaki na določenem področju, saj so prav oni tisti, ki so izvedli natančno raziskavo trga in na podlagi izsledkov izbrali izdelke iz najkakovostnejših sestavin na trgu, da lahko vam, cenjenim kupcem, ponudimo samo najboljše rešitve za njihove težave. Da so se naši eksperti res pravilno odločili pri izbiri ponujenih produktov, potrjujejo tudi navdušene stranke, ki se vedno znova vračajo in oddajajo nova naročila ter sijoče povratne informacije o pozitivnih učinkih trežnih izdelkov na njihovo zdravje. Čeprav trdno vrjamemo v produkte, ki jih na internetni strani ponujamo svojim obiskovalcem, pa priporočamo, da se pred uporabo kateregakoli produkta vedno posvetujete s svojim zdravnikom in natančno preberete navodila za uporabo, sploh če že redno jemljete kakšne drug farmacevtski pripravek. Za najboljšo izkušnjo svetujemo, da se držite količin in načina jemanja v priloženih navodilih.

Izjemna podpora strankam in način poslovanja

K izjemni uporabniški izkušnji, poleg množice visoko kakovostnih prodajnih artiklov med katerimi lahko izbirate, pripomore tudi hitra in učinkovita podpora strankam ter zagotovljene nizke cene. Cene prodajanih produktov so konkurenčne največkrat pa še celo nižje kot pri drugih podobnih ponudnikih, s čimer zagotavljamo dostopnost blaga široki publiki v skladu z našo vizijo.

Lekarnaena.com trguje edino preko spleta v različnih državah sveta in v lasti nima fizičnih trgovin, zato je možno zgolj spletno naročilo izbranih dobrin. To pa nikakor ne pomeni, da vam zaposleni v lekarni ne morejo pomagati. Naša podpora strankam je zelo odzvina in uspešna pri reševanju nevšečnosti in z veseljem svetuje in pomaga pri naročilu ali pa odgovori na različna vprašanja. Dosegljivi so vam preko kontaktnega obrazca in se vam vedno v celoti posvetijo.

Kako do novic in najboljših akcij

Da bi bili vedno na tekočem z novimi ponudbami, akcijami in ostalimi dogodki v naši lekarni, vam na spletni strani nudimo opcijo registracije uporabnika. Postopek je zelo enostaven, saj izpolnete le kratek obrazec in že prejemate e-pošto z novicami in drugimi pomembnimi informacijami, s katerimi želimo, da so stranke seznanjene. Z registracijo na našnem spletnem mestu ste tako lahko med prvimi, ki bodo seznanjeni z nižjimi cenami ali novimi produkti in si tako zagotovite najboljšo ponudbo.